Flying Finns

Flying Finns juniorimaastot kilpaillaan lauantaina 4.5. klo 15 alkaen

Kilpailupaikka
Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Ilmoittautumiset
Ilmoittautumiset kilpailukalenteri.fi:n kautta. Muutoin ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittautuminen päättyy 28.4.2019.

Ilmoittautumismaksu
10 e/laji. Maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Sarjat ja matkat
T/P 9: 1km
T/P 10: 1km
T/P11: 2km
T/P 12: 2km
T/P13: 2km
Joukkuekilpailu sarjoittain 3-henkisin joukkuein. Joukkuekilpailuun ei tarvitse ilmoittautua erikseen, tulokset muodostuvat automaattisesti, kun seuralla on vähintään kolme (3) maaliin juossutta kilpailijaa.

Osanoton varmistus
60 min ennen lajin alkua kisakansliaan. Varmistus on pakollinen kaikissa sarjoissa. Ilmoittautumismaksu ja lisenssimaksu tulevat kuitenkin olla suoritettuna ilmoittautumispäivään mennessä.

Osallistumisen varmistuslomake

Tiedustelut
Sami Jalonen
sami.jalonen(at)gmail.com
050 4869099

Palkinnot
Palkinnot henkilökohtaisessa kilpailussa kuudelle parhaalle sekä joukkuekilpailussa kolmelle parhaalle. Lisätietoa Flying Finns -juoksusarjasta www.juoksutalli.com.

Ilmoittautuneet tästä

Pysäköinti (kilpailijat ja yleisö)
Pysäköintialueet sijaitsevat Kiipulan koulutuskeskuksen välittömässä läheisyydessä kilpailualueelle matkaa on enintään n. 500 metriä. Opastus kilpailupaikalle on järjestetty. Laita navigaattoriin osoitteeksi Sahanmäki 27, 14200 Turenki.

Pysäköintipaikoille on järjestetty opastus ja liikenteenohjaus. Pysäköintialueilta on opasteet kilpailupaikalle.

Saapumiskartta

Kilpailukeskuksen aluekartta tulostettavassa muodossa SM-MAASTOT ALUEKARTTA (pdf).

Kilpailukanslia
Kilpailukanslia sijaitsee kilpailukeskuksessa, Kiipulan liikuntashallin salissa. Kilpailukansliasta urheilijat saavat osallistumisen varmistuslomakkeen. Lomakkeen voi myös tulostaa nettisivuilta ja täyttää etukäteen. Täytettyä ja allekirjoitettua lomaketta vastaan urheilija saa kilpailijamateriaalin, joka sisältää kilpailunumeron (Flying Finns) / kilpailunumeron ja sarja tunnuksen (SAUL) / kaksi kilpailunumeroa (SM) ja hakaneulat.

Aukioloajat:
Pe 3.5.2019 klo 17:00-20:00
La 4.5.2019 klo 8:30-20:00
Su 5.5.2019 klo 8:30-19:00

Kilpailukanslian puh. 040 507 3792

Osallistumisen varmistus
Sunnuntain SM-maastojen osallistumisen varmistus tulee tehdä kilpailukansliaan mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua. Varmistus on tehtävä sunnuntain jokaiseen lajiin erikseen.

Varmistus tehdään palauttamalla osallistumisen varmistuskaavake allekirjoitettuna kilpailukansliaan. Pystyt tulostamaan ja täyttämään kaavakkeen näiltä sivuilta. Näin vältät mahdollisia ruuhkia.

Osallistumisen varmistuslomake tästä
SAUL joukkuekisan varmistuslomake tästä

Huom!
Mikäli urheilija ei osallistu varmistamaansa lajiin ilman, että olisi peruuttanut varmistuksensa, hän ei voi osallistua muihinkaan lajeihin samana tai kyseisten mestaruuskilpailujen seuraavina päivinä. Jo tehdyn varmistuksen saa kyllä peruuttaa ilman edellä mainittuja seurauksia, mutta tällöin tuo peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua, eli määräaika on sama kuin milloin itse varmistaminenkin voidaan viimeistään tehdä.

Lauantain SAUL:n SM-maastoissa osallistumisen varmistus tulee tehdä kilpailukansliaan viimeistään 60 minuuttia ennen lajin alkua. Osallistumisen varmistus henkilökohtaisiin lajeihin tehdään kilpailukansliassa palauttamalla osallistumisen varmistuslomake.

Flying Finns -kilpailun osallistumisen varmistus tehdään 60 minuuttia ennen lajin alkua kilpailukansliaan samalla osallistumisen varmistuslomakkeella, kuin muutkin.

Ilmoittautumismaksu ja lisenssimaksu tulevat olla maksettuina viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. SAUL:n aikuisurheilijasarjojen kilpailijoilta ei edellytetä lisenssimaksua, mutta ilmoittautumismaksu tulee olla maksettuna viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Kilpailunumerot
Kilpailunumerot hakaneuloineen ovat urheilijoille jaettavan kilpailumateriaalin mukana. Sunnuntain SM-maastoissa kilpailunumerot on kiinnitettävä kilpailuasun etu- ja takapuolelle. Lauantain SAUL:n aikuisurheilijoiden maastoissa ja Flying Finns -kilpailussa käytetään vain rintanumeroa. Lauantain SAUL:n aikuisurheilijoiden maastoissa myös kisaajalla on selässä sarjaa merkitsevä numero.

Kilpailureitti ja rataprofiili
Kilpailureitti ja rataprofiili löytyvät tämän linkin takaa.

Reitti on pääosin sorapintainen ulkoilureitti

Flying Finns
– 9- ja 10-vuotiaat käyttävät reittikartassa sinisellä näkyvää 1 km lenkkiä.
– 11-13-vuotiaat käyttävät reittikartassa punaisella näkyvää 2 km lenkkiä.

SAUL
– M/N 70-90+ -vuotiaat käyttävät reittikartassa sinisellä näkyvää 1 km lenkkiä.
– Loput sarjat käyttävät reittikartassa punaisella näkyvää 2 km lenkkiä.

SUL
– Kaikki sarjat käyttävät reittikartassa punaisella näkyvää 2 km lenkkiä.

Verryttelyalue
Verryttely tapahtuu lähialueen maastossa ja maanteillä. Huomioithan muun liikenteen yleisillä teillä liikkuessasi. Kilpailuradalla verryttely on kilpailujen aikana kielletty.

WC:t, pukeutumis- ja peseytymistilat
Wc:t sekä pukeutumis- ja peseytymistilat sijaitsevat kisakeskuksessa liikuntahallilla. Kisa-alueella, calling-teltan jälkeen on erillinen pukeutumistila, johon voi juoksun ajaksi jättää ylimääräiset varusteet. Calling-alueen lähellä on urheilijoille tarkoitetut wc. Katso reitti- aluekartasta.

Kilpailuasut
Mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti kilpailijoiden tulee käyttää seuran virallista kilpailuasua. SAUL suosittelee samaa käytäntöä.

Kokoontuminen (Calling)
Kilpailijoiden on ilmoittauduttava calling-teltassa ennen lähtöä. Kunkin lähdön kokoontuminen alkaa 30 minuuttia ennen ja päättyy 10 minuuttia ennen ohjelmassa ilmoitettua lähtöä. Numerolaput tulee olla kiinnitettynä juoksupaidan etu- ja takapuolelle (Huom! Lauantain kilpailuissa vain yksi numerolappu kiinnitetään rintaan. Paitsi SAUL, joissa taakse kiinnitetään sarjatunnus). RFID-chipin omaava numero tulee kiinnittää etupuolelle. Ilmoittautumisen jälkeen kilpailijat eivät saa poistua rajatulta lämmittelyalueelta. Calling-alueen lähellä on urheilijoille tarkoitetut wc.

Lähtö
Lähdössä on noudatettava lähettäjien antamia ohjeita.

Ajanotto
Kilpailussa käytetään RFID-tunnistimiin perustuvaa elektronista ajanottoa. Ajanotto-chipin saat numeroa noudettaessa ja se on kiinnitetty kilpailunumeroon. Niillä sarjoilla millä käytössä on kaksi numeroa chipillinen numero tulee kiinnittää etupuolelle. Numerolappua tai RFID-tunnistinta ei tarvitse palauttaa järjestäjille.

Maali
Maaliin tultuaan kilpailijat ohjataan ”maalikarsinaan”. Älä jää lepäämään heti maaliviivan jälkeen, vaan jatka eteenpäin järjestäjien ohjeiden mukaan.

Keskeyttäminen
Keskeyttäneen kilpailijan tulee ehdottomasti ilmoittautua lähimmälle ratavalvojalle tai maalialueen toimitsijalle. Keskeyttäneen kilpailijan tulee poistaa varusteistaan kilpailunumero, jotta se ei vahingossa kirjaudu maalialueelle saavuttaessa järjestelmään. Keskeytyksistä ilmoitetaan: Arto Nousiainen, puh. 045 273 5828.

Palkintojenjako
Palkinnot jaetaan erillisen aikataulun mukaisesti. Palkintojen jako suoritetaan kilpailualueen välittömässä läheisyydessä. Palkintojenjaon kokoontumispaikka sijaitsee korokkeiden läheisyydessä. Palkittavien on oltava kokoontumispaikalla hyvissä ajoin. Seurojen velvollisuutena on huolehtia, että palkittavat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, myös joukkuekisan palkittavat.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee aivan maalialueen läheisyydessä. Katso reitti- ja aluekartta. Lisäksi alueella on useampia kiertäviä ensiapupartioita.

Tulokset
Kilpailuiden tulokset julkaistaan kilpailupäivinä näillä sivuilla sekä kilpailukeskuksen ilmoitustaululla. Ilmoitustaulu sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Tulokset löytyvät myös Finnresultsin sivuilta.

Ruokailu
Kisaravintola sijaitsee kisakeskuksessa (Kiipula Rustholli).

Ruokailuajat

Perjantai 3.5.2019

  • päivällinen klo 18:00-20:30

Lauantai 4.5.2019

  • aamiainen klo 07:00-09:00
  • lounas klo 11:00-16:00
  • päivällinen klo 18:00-20:30

Sunnuntai 5.5.2019

  • aamiainen klo 07:00-09:00
  • lounas klo 11:00-16:00

Ruokailu oli tilattavissa ennakkoon. Ruokailemaan kuitenkin pääsee, niin kauan kuin ruokaa riittää.
Kilpailualueella palvelee myös Janan kioskivaunu sekä Kiipulan Miinantori.

Löytötavarat
Kadonneita tavaroita voi tiedustella tuntomerkein kisakansliasta. Kilpailun jälkeen Kiipulan tiloihin jääneitä löytötavaroita voi tiedustella Kiipulan Guest Housesta.