Majoitus

MAJOITUS KIIPULASSA

Kisaviikonlopun aikana on mahdollista majoittua kilpailukeskuksen yhteydessä. Kiipulassa on tarjolla kolmea eri majoitusvaihtoehtoa. Lisäksi Kiipula tarjoaa majoitusta myös Hämeenlinnassa.

Kaikki majoitusvaraukset suoraan Kiipulaan joko sähköpostitse kiipula.guesthouse@kiipula.fi tai puhelimitse 040 456 3060. Varauksen yhteydessä mainitse ”SM-Maastot 2019”.

Osoite: Kiipulantie 507, 14200 Turenki
Navigointiosoite: Sahanmäki 27, Turenki

Kiipula Guest House
Kiipula Guest Housessa on tarjolla 1-3 hengen huoneita sekä muutamia perhehuoneita, joissa oma wc ja suihku. Majoitustiloista löytyvät viihtyisät yhteiset oleskelutilat televisioineen sekä keittiöt, joissa jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astioita. Majoittujien käytössä on tilava, ilmainen parkkipaikka, WiFi, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Uimahalli on avoinna perjantaina klo 18.00-21.00 ja lauantaina klo 16.00-21.00. 

Majoituksen hinta:
1 hh – 70 e/yö
2 hh – 120 e/yö
3 hh – 160 e/yö
perhehuone – 190 e/yö (Huom! Perhehuoneita on rajallinen määrä!)

Majoitushintaan sisältyy aamiainen (klo 7.00-9.00).

Majoitus opiskelija-asuntolassa
Kiipulassa on tarjolla majoitusta myös opiskelija-asuntoloissamme. Tarjolla on niin yhden hengen kuin kahden hengen huoneita sekä muutamia soluhuoneita. Majoitushuoneissa omat wc- ja suihkutilat lukuun ottamatta soluhuoneita, joissa jaettu wc- ja suihkutila. Huoneissa on jääkaappi. Asuntoloissa on yhteiskäytössä olevat keittiöt, joissa on mahdollista valmistaa kevyitä aterioita.

Majoituksen hinta:
32 e/hlö/yö

Opiskelija-asuntolamajoitukseen ei sisälly aamiaista. Aamiainen on mahdollista tilata erikseen, mieluiten etukäteen ruuhkien välttämiseksi.

Lattiamajoitus
Kiipulassa on mahdollisuus myös lattiamajoitukseen, jolloin yöpyjät tuovat mukanaan oman retkipatjan, makuupussin ja tarvittaessa tyynyn.

Majoituksen hinta:
10 e/hlö/yö

Lattiamajoitukseen ei sisälly aamiaista. Aamiainen on mahdollista tilata erikseen, mieluiten etukäteen ruuhkien välttämiseksi.

Punaportti Guest House – Hämeenlinna

Hämeenlinnassa Kiipula tarjoaa majoitusta Punaportti Guest Housessa ensisijaisesti ryhmille. Majoitushuoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita omalla wc-/suihkutilalla. Jokaisessa huoneessa on keittosyvennys, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvin- ja vedenkeitin.

Majoituksen hinta:
40 e/hlö/yö
Majoitushinta ei sisällä aamiaista. Punaportti Guest Housessa ei aamiaismahdollisuutta.
Osoite: Hattelmalantie 25, Hämeenlinna