SAUL

Suomen Aikuisurheiluliiton maastomestaruuksista kilpaillaan lauantaina 4.5. klo 10 alkaen

Kilpailupaikka
Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Ilmoittautumiset
Alla olevien linkkien takaa avautuvien lomakkeiden kautta. Huomioi, että henkilökohtainen ja joukkuekilpailu ovat eri lomakkeilla.

Ilmoittautumismaksu
20 e/henkilö (sis. rekisteröintimaksun) ja 20 e/joukkue. Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Sarjat ja matkat
N30/35/40/45: 6 km, N50/55/60/65: 4 km, N70/75: 2 km, N80+: 1 km, M30/35/40/45: 6 km, M50/55: 6 km, M60/65: 4 km, M70/75/80/85: 2 km, M90+: 1 km, Joukkuekilpailu sarjoittain 3-henkisin joukkuein SAUL:n sääntöjen mukaisesti.

Osanoton varmistus
60 min ennen lajin alkua kisakansliaan. Varmistus on pakollinen kaikissa sarjoissa. Ilmoittautumismaksu tulee olla suoritettu ilmoittautumispäivään mennessä. SAUL:n aikuisurheilijasarjojen osanottajilta ei edellytetä lisenssimaksua.

Tiedustelut
Sami Jalonen
sami.jalonen(at)gmail.com
050 4869099

Palkinnot
Palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle sekä henkilökohtaisessa että joukkuekilpailussa.

Pysäköinti (kilpailijat ja yleisö)
Pysäköintialueet sijaitsevat Kiipulan koulutuskeskuksen välittömässä läheisyydessä kilpailualueelle matkaa on enintään n. 500 metriä. Opastus kilpailupaikalle on järjestetty. Laita navigaattoriin osoitteeksi Kiipulantie 507, 14200 Turenki.

Pysäköintipaikoille on järjestetty opastus ja liikenteen ohjaus. Pysäköintialueelta on opastus kilpailupaikalle.

Saapumiskartta: tästä (linkki tulee myöhemmin)
Pysäköintikartta: tästä (linkki tulee myöhemmin)
Aluekartta: tästä (linkki tulee myöhemmin)

Kilpailukanslia
Kilpailukanslia sijaitsee kilpailukeskuksessa, Kiipulan liikuntasalissa. Kilpailukansliasta urheilijat saavat osallistumisen varmistuslomakkeen. Lomakkeen voi myös tulostaa nettisivuilta ja täyttää etukäteen. Täytettyä ja allekirjoitettua lomaketta vastaan urheilija saa nimellään varustetun kirjekuoren, joka sisältää kilpailunumeron (SAUL, Flying Finns) / kaksi kilpailunumeroa (SM), hakaneulat, juoksujalkineeseen kiinnitettävän RFID-tunnisteen sekä ohjeet kilpailijoille.

Aukioloajat:
Pe 3.5.2019 klo 17:00-20:00
La 4.5.2019 klo 8:30-20:00
Su 5.5.2019 klo 8:30-19:00

Kilpailukanslian puh. (lisätään myöhemmin)

Osallistumisen varmistus
Sunnuntain SM-maastojen osallistumisen varmistus tulee tehdä kilpailukansliaan mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua. Varmistus on tehtävä sunnuntain jokaiseen lajiin erikseen.

Varmistus tehdään palauttamalla osallistumisen varmistuskaavake allekirjoitettuna kilpailukansliaan. Pystyt tulostamaan ja täyttämään kaavakkeen näiltä sivuilta. Näin vältät mahdollisia ruuhkia.

Osallistumisen varmistuslomake tästä (linkki tulee myöhemmin)

Varmistus tehdään palauttamalla osallistumisen varmistuskaavake allekirjoitettuna kilpailukansliaan.

Huom!
Mikäli urheilija ei osallistu varmistamaansa lajiin ilman, että olisi peruuttanut varmistuksensa, hän ei voi osallistua muihinkaan lajeihin samana tai kyseisten mestaruuskilpailujen seuraavina päivinä. Jo tehdyn varmistuksen saa kyllä peruuttaa ilman edellä mainittuja seurauksia, mutta tällöin tuo peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua, eli määräaika on sama kuin milloin itse varmistaminenkin voidaan viimeistään tehdä.

Lauantain SAUL:n SM-maastoissa osallistumisen varmistus tulee tehdä kilpailukansliaan viimeistään 60 minuuttia ennen lajin alkua. Osanoton varmistus henkilökohtaisiin lajeihin tehdään kilpailukansliassa palauttamalla osallistumisen varmistuslomake.

Flying Finns -kilpailun osallistumisen varmistus tehdään 60 minuuttia ennen lajin alkua.

Ilmoittautumismaksu ja lisenssimaksu tulevat olla suoritettuina ilmoittautumispäivään mennessä. SAUL:n aikuisurheilijasarjojen kilpailijoilta ei edellytetä lisenssimaksua.

Kilpailunumerot
Kilpailunumerot hakaneuloineen ovat urheilijoille jaettavan kilpailumateriaalin mukana. Sunnuntain SM-maastoissa kilpailunumerot on kiinnitettävä kilpailuasun etu- ja takapuolelle. Lauantain SAUL:n aikuisurheilijoiden maastoissa ja Flying Finns -kilpailussa käytetään vain rintanumeroa.

Kilpailureitti ja rataprofiili
Kilpailureitti löytyy kilpailujen www-sivuilta ja käsiohjelmasta. Rataprofiili lisätään myöhemmin.

Verryttelyalue
Verryttely tapahtuu lähialueen maastossa ja maanteillä. Huomioithan muun liikenteen yleisillä teillä liikkuessasi. Kilpailuradalla verryttely on kilpailujen aikana kielletty.

WC:t, pukeutumis- ja peseytymistilat
WC:t sekä pukeutumis- ja peseytymistilat sijaitsevat kisakeskuksessa liikuntahallilla. Kisa-alueella, calling-teltan jälkeen on erillinen pukeutumistila, johon voi juoksun ajaksi jättää ylimääräiset varusteet. Calling-alueella on urheilijoille tarkoitetut WC:t. Katso reitti- aluekartasta.

Kilpailuasut
Mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti kilpailijoiden tulee käyttää seuran virallista kilpailuasua. SAUL suosittelee samaa käytäntöä.

Kokoontuminen (Calling)
Kilpailijoiden on ilmoittauduttava calling-teltassa ennen lähtöä. Kunkin lähdön kokoontuminen alkaa 30 minuuttia ennen ja päättyy 10 minuuttia ennen ohjelmassa ilmoitettua lähtöä. Numerolaput tulee olla kiinnitettynä juoksupaidan etu- ja takapuolelle (Huom! Lauantain kilpailuissa vain yksi numerolappu kiinnitetään rintaan.) sekä RFID-chip tulee olla kiinnitettynä juoksujalkineeseen ennen calling-telttaan tuloa. Ilmoittautumisen jälkeen kilpailijat eivät saa poistua rajatulta lämmittelyalueelta.

Lähtö
Lähdössä on noudatettava lähettäjän antamia ohjeita.

Ajanotto
Kilpailussa käytetään RFID-tunnistimiin perustuvaa elektronista ajanottoa. Ajanotto-chipin saat numeroa noudettaessa ja se kiinnitetään juoksukenkään. Numerolappua tai RFID-tunnistinta ei tarvitse palauttaa järjestäjille. RFID-chip pitää kiinnittää kenkään ennen calling-telttaan tuloa. Tutustu RFID-tunnistimen kiinnitysohjeeseen.

Maali
Maaliin tultuaan kilpailijat ohjataan ”maalikarsinaan”. Älä jää lepäämään heti maaliviivan jälkeen, vaan jatka eteenpäin järjestäjien ohjeiden mukaan.

Keskeyttäminen
Keskeyttäneen kilpailijan tulee ehdottomasti ilmoittautua lähimmälle ratavalvojalle tai maalialueen toimitsijalle. Keskeyttäneen kilpailijan tulee poistaa varusteistaan kilpailunumero.

Palkintojenjako
Palkinnot jaetaan erillisen aikataulun mukaisesti. Palkintojen jako suoritetaan kilpailualueen välittömässä läheisyydessä. Palkintojenjaon kokoontumispaikka sijaitsee korokkeiden läheisyydessä. Palkittavien on oltava kokoontumispaikalla hyvissä ajoin. Seurojen velvollisuutena on huolehtia, että palkittavat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, myös joukkuekisan palkittavat.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee aivan maalialueen läheisyydessä. Katso reitti- ja aluekartta. Lisäksi alueella on useampia kiertäviä ensiapupartioita.

Tulokset
Kilpailuiden tulokset julkaistaan kilpailupäivinä kisojen internet-sivuilla (www.sm-maastot2019.net) sekä kilpailukeskuksen ilmoitustaululla. Ilmoitustaulu sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Ruokailu
Kisaravintola sijaitsee kisakeskuksessa (Kiipula Rustholli). Ruokala on avoinna lauantaina 4.5. klo 11-16 sekä sunnuntaina 5.5. klo 11-16. Ruokailu kannattaa tilata ennakkoon.
Lisätiedot http://www.sm-maastot2019.net/ruokailu

Löytötavarat
Kadonneita tavaroita voi tiedustella tuntomerkein kisakansliasta.